Pevačica Jelena Karleuša u poslednje vreme pravi pometnju svojim najnovijim aktivnostima. Nakon 11 godina pauze, obradovala je svoje pristalice novim albumom koji je već postigao izuzetan uspjeh. Takođe, juče je bio njen 45. rođendan, a proslavila je okupljanjem najmilijih, bliskih saradnika i prijatelja. Upadljivo odsustvo Jeleninog zakonitog supruga sa ekstravagantne proslave izazvalo je glasine o njegovom boravištu i aktivnostima.

 

 

Mnogi su ostali u razmišljanju da li je on uopšte pozvan i šta ga je sprečilo da prisustvuje raskošnom događaju kojim je obeležena Jelenina dostignuća kao majke. Zbog njegove povučenosti, teško ga je ući u trag. Njegov “Instagram” račun jedini je dostupan izvor za ažuriranja o njegovoj lokaciji. Sa ove platforme uglavnom objavljuje o svojim poslovnim poduhvatima. Dakle, može se zaključiti da se bavi poduzetništvom i da često putuje, što može objasniti njegovo odsustvo sa Karleušinog skupa.

 

 

 

Nedavna slika Duška Tošića na društvenim mrežama otkriva da povremeno provodi vrijeme sa izuzetno privlačnom grupom ljudi. Dragana Mirković, poznata folk pevačica, nedavno je na društvenim mrežama objavila sliku na kojoj se dešava neplanirani susret sa nekim od njenih bliskih saputnika. U svom propratnom iskazu izrazila je svoje oduševljenje zbog neočekivanog susreta, koji je bio veselo i uzbudljivo iskustvo. Muzička zvijezda je napravila iskren gest kada su snimili i objavili ovaj trenutak.

 

 

Njihovo poštovanje prema fudbalskom menadžeru i dugogodišnje prijateljstvo sa njim i Jelenom motivisali su ovaj čin. Fotografija Duška Tošića i muzičke zvezde pobrala je brojne pozitivne kritike. Ni Jelena, koja je takođe dobra prijateljica sa Draganom, nije izrazila ljutnju na situaciju.

Preporučeno