Mi se u nastavku današnjeg članka malo zabavljamo sa domaćim opuštajućim temama, koje će definitivno dobro da dođu da se čovek jednostavno malo opusti. Sve ove teme oko rata u Ukrajini, kao i korona virusa, o kojem slušamo poslednje dve godine, definitivno dobro ne utiču npsihu jednog čoveka. Tako mi danas govorimo, kao što i smi možete da vidite o Jeleni Bačić, poznatoj srpskoj spisateljici, koja je jako dugi niz godina u braku sa Miroslavom Bačićem, za kojeg kaže da ju je kupio sa svojom jednostavnošću, ali i džentlmenskim manirima.

Naime, njoj je jedan dan došao telegram na posao, a znalo se pre zašto se šalje telegram, nju je jednostavno preseklo, a onda je na njemu pisalo da joj samo želi dobar dan, i to je sve. Onda su ušli u emotivnu vezu, te su nakon par meseci veze, odlučili d se vere, ali je jednostavcno krenulo sve naopako i nizbrdo, te nije nikako mirisalo na dobro. Naime, matiča je na venčanje došao polupijan, a njima jednostavno ništa nije bilo jasno. Celo venčanje se održavalo naPetrovaradinskoj tvrđavi., pred jako malim brojem zvanica, bilo je njih tek oko 60, a u jednom trenutku je matičar počeo čak da peva i pesmu pod nazivom”Ljubav, ah ta ljubav”.

Kada je sve završeno, onda je u sred slavlja njoj prišao nepoznati čovek, te je rekao da je prijatelj od njenog oca, i da ne može da nađe svoje auto, i izgleda da ga je neko ukrao sa parkinga. Ona kada nije propala od stida, a onda je došao čovek koji je bio zadužen za parking i rekao, da je geškom njegovo auto parkirao na toalno pogrešno mesto, pa je se jedva nekako spasla.

Preporučeno