Popularna mlada pop pjevačica Džejla Ramović,koja je  porijeklom iz Bosne i Hercegovine, afirmirala se pobjednicom u trinaestoj sezoni renomiranog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Rođeni 22. aprila 2002. godine u Goraždu, Bosna i Hercegovina, Dželini hit singlovi, poput “Ruine”, “Jdna kao nijedna”, “Potraži me” i “Ruža”, izdavani do februara 2021. godine, naišli su na odličan prijem. od strane njenih fanova. Njen izuzetan talenat bio je evidentan od malih nogu, a to je pokazala i pobedom na takmičenju “Neki novi klinci”.

 

 

Nakon ovog trijumfa uslijedila je impresivna pobjeda na “Zvezdi Granda”, najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu, gdje su joj sestre Šejla i Lejla, te roditelji Edita i Sanin, davale podršku tokom nastupa. Za Dželu je porodica uvijek na prvom mjestu, a oni su joj bili pokretačka snaga. Uprkos uspjehu, Džela je poznata po svom zapovjedničkom vokalu, a zadržava svoju skromnost i staloženost. Tokom manifestacije “Oskara popularnosti” održane u Banja Luci u martu 2020. godine, dobijanje nagrade za otkriće pop muzike za nju je bio ključni trenutak. Ovaj trenutak je odigrao značajnu ulogu u njenom ličnom rastu i razvoju. Važno je napomenuti da je njen izgled u to vrijeme, na početku karijere, bio nevjerovatno impresivan. Sa petnaest godina Jajla je debitovala pred kamerama i izgledala je zrelije i izvan svojih godina. Sa svojom tamnosmeđom kosom i punijom figurom, bila je šarmantna i ljupka mlada dama, koja je ozbiljno slijedila svoje težnje.

 

 

Izgled Džejle Ramović se od tada drastično promijenio. Sada se smatra jednom od najupečatljivijih pjevačica u regionu, a njena zadivljujuća ljepota tema je razgovora gdje god da dođe. Kosa joj je sada svijetlosmeđa, crte lica su savršene, a ten je besprijekoran. Džela je vremenom gajila jedinstven i nepogrešiv stil koji se očituje kako u njenoj muzici, tako iu njenom ličnom izgledu. Kao rezultat svojih napora, stekla je reputaciju jedne od najnaprednijih mladih žena u očima javnosti širom regiona.

 

 

Preporučeno