Marko Gobeljić je poznati fudbaler koji je i više nego brilijatan u poslu kojem se bavi. Prepoznatljiv igrač u Zvezdinom timu postao je prelaskom 2017. godine, stekavši reputaciju svojim neprocenjivim doprinosom klubu na Marakani. Ipak, došlo je vrijeme za oproštaj. Vest o njegovoj vezi sa popularnom pevačicom Katarinom Grujić izazvala je interesovanje javnosti i dodatno intrigu oko Kraljevčana. On i Katarina su 2021. razmenili zavete i vezali se, a nekoliko meseci kasnije na svet su dočekali svoju prelepu ćerku Katju.

 

 

Gobeljić je na društvenim mrežama izrazio duboku zahvalnost svom klubu, rekavši: “Hvala vam što ste ostvarili moj san iz djetinjstva. Hvala vam za svaku emociju koju sam imao privilegiju doživjeti s vama. Zahvalan sam što sam jedan od najuspješnijih igrači u istoriji kluba, sve zahvaljujući vama. Iznad svega, hvala vam što ste me naučili kako da istinski volim i cijenim klub. Svaka od 233 utakmice koje sam podijelio s vama na terenu je njegovana uspomena.

 

 

 

“Hvala,” Zvezda, napisao je Gobeljić na Instagramu, otkrivši da je njegova srdačna poruka zapravo bila oproštajna. Duboko cijenim sve koji su mojih šest godina provedenih u klubu učinili nezaboravnim iskustvom. Ovo uključuje moje kolege, trenere, administraciju, simpatizere i sve vrijedne. osoblje koje radi iza kulisa. Posebno sam zahvalan svojoj porodici na njihovoj nepokolebljivoj pomoći tokom mog putovanja. Na kraju, ali ne i najmanje važno, želim da izrazim svoju duboku zahvalnost fanovima, čija su me dosledna podrška i ohrabrenje uvek motivisali da dam sve od sebe . Delia, hvala ti. Zauvijek sam ti zahvalan i uvijek ću stajati na tvojoj strani. Gobeljić je iz crveno-belih prešao u plavo-bele kada je potpisao za grčki klub Kifisija. Kao rezultat toga, on i njegova porodica će se u bliskoj budućnosti preseliti u Atinu.

 

 

Preporučeno