U današnjem članku donosimo jednu jako šokantnu i uznemirujuću priču koja je mnoge zamislila i zabrinula, a najviše one koji su roditelji i koji imaju decu koja idu u školu ili vrtić. Majls Difi je trogodišnji dečak koji je nestao u petak iz vrtića u Severnom Velsu, a kući ga je vratila jedna nepoznata žena. Ljuti i uznemireni roditelji Džordžija i Vilijam nisu ni znali da im je dete nestalo jer i niko iz vrtića nije ni javio. Tako se besni roditelji pitaju kako je dozvoljeno da njihov trogodišnji sin sam izađe iz vrtića.

Kako smo saznali, Majls je trebalo da bude u vrtiću do 11.50 časova, ali kući ga je skroz mokrog od kiše vratila nepoznata žena oko 10.50 časova. Njegovi roditelji se pitaju koliko li je dugo mališan sam lutao ulicama dok ga nije žena pronašla. Tražili su u vrtiću da im daju snimke sa kamera, kako bi otrkili kad je Majls izašao, ali nisu ih dobili. “Ne znam koliko je dugo bio napolju. Nepoznata žena ga je pronašla na jednom brdu kako se spušta ka kući. Bio je skroz mokar, pelena mu je bila puna i činilo se da je hodao neko vreme”, rekla je majka Džordžija.

Također, roditelji tvrde da su u vrtiću dobili brojna objašnjenja i vremena kad je Majsl napustio zgradu. “Prvo nam je rečeno da je Majls izašao kroz ogradu, zatim da je otišao kroz glavnu kapiju i napustio školu u 10.35, što su videli na kameri, ali sada znamo da je viđen u 10.30 van škole, tako da ništa od toga ima smisla. Samo želim odgovore”, ispričala je uznemirana majka.

Preporučeno