Voditeljka Jovana Jeremić je sve uradila u životu kako bi dospela gde se danas nalazi. Ona jednostavno uživa u svemu ovome što radi, dok je drugi osuđuju zbog njenog ponašanja i ismijavaju je. Sav njen dugogodišnji trud i rad na happy televiziji, danas joj se isplatio radi posao iz snova kojeg obožava kupila je stan na Beogradu na vodi i ima jako dobru platu za sve što radi.

Ona često ima izjave sa kojima pretera pa tako zgrozi celu javnost kao primer najviše žene koje nisu mogle da razumeju njenu poruku koja glasi: “Ja ne perem i ne kuham jer ne volim da smrdim na hranu? Ne farbam jaja na Vaskrs, neću da mi kuća smrdi na kuvana jaja. Ja imam ženu koja to kuha za mene, ja samo dođem i pokupim i platim joj šta sam dužna?!”. Ovo su samo neke od njenih svakodnevnih izjava sa kojima šokira sve.

Jovana Jeremić je neko ko uvek gledaoce iznenadi sa svojim stajlingom ali i pričama u jutarnjem programu koji vodi. Od dekoltea koji zumiraju kamermani do zelenog trikoa o kojem se i dalje priča, Jovana pleni pažnju gledalaca i pričama iz privatnog života.

Tako je ovog jutra jedna od tema je i odlazak mladih devojaka kod plastičnih hirurga kako bi promenile lični opis, a Jovana je počela priču ličnim primerom. ” Sedim u ordinaciji kod moje doktorke, a u čekaonici mlade devojke. Pogledam i pomislim: “Lepe, bre” i kažem sebi verovatno došle na tretman čišćenja lica. Kad jedna priča doktorki da hoće da radi jagodice, pa spomenula nos… Odmah sam počela da pijem kafu da je ne bih izgrdila”, rekla je Jovana.

Preporučeno