Kao što i sami možete da vidite, danas govorimo o čoveku koji je najbolji igrač selekcije Švajcarske, a reč je o Đerdan Šaćiriju. Od veki vkova, traje jako velika svađa i netrpeljivost između fudbalskih reprezentacija Srbije i Švajcarsk. Svakako da je najveći razlog taj što u selekciji Švajcarske imamo jako veliki broj igrača koji su uzeli njihovo državljanstvo, a u stvari su sa Kosova. Osim Šaćirija, tu je i Đerdan Ćaka, a kada se susretnu ove dve repke uvek bude neizvesno.

Tako će da bude i u petak navečer, jer je Srbija jučer kiksala i odigrala 3:3 sa Kamerunom, dok je Švajcarska tesno izgubila sa 1:0 od selekcije Brazila. Računica je jasna u zadnjem kolu, Brazil komotno može da odmara zadnje kolo, a Kamerun ako dobije i on ulazi u igru. Švajcarskoj je dovoljan i bod za prolaz dalje, a Srbiji pogađate, igra samo pobeda.

Tako da ćemo sigurno da vidimo jako puno vatre u tom duelu.,a srpski mediji se naravno najviše bave sa Šaćirijem, i mašu njegovim rodnim listom, gde stoji da je rođen u Srbiji. Sada su se pozabavili i lepoticom koja je sa njim, a koja je također iz Srbije. Naime, radi se o jednoj od poznatiijh pevačica koja je inače rođena u Prizrenu, a njeno ime je Durata Ahmetaj. Inače šaćiri sada trenutno nastupa u Čikagu, a još uvek nisu hteli da ozvaniče svoju vezu u javnosti.

Preporučeno