Za danas opet jedna jaako zanimljiva tema, koja je i više nego povezana sa neugodnim zmijama. Na Balkanu su ovog juna, zmije ddefinitivno poludelle, a imamo procentualno puno više ujeda sada, nego u poslednjih 10 godina tokom celog leta. Jednostavno, zmije su postale puno agresivnije, a verujemo da ni njima ne gode ove rane temperature od preko 35 stepeni, svi se pitamo šta će se onda dešavati u avgustu, kada je saada ovako?

Verujemo daa ste svi čui za onaj slučaj iz Trebinja, od pre par dana, kkada je ženu ujela otrovna zmija šarka koja živi na selu, a jako brzo je došla hitna pomoć po nju. Međutim, na izlazu iz hitne pomoći, nesretna žena je stala na poskoka, ali je imala ludu sreću da je i ona ne ujede. Koliko je zmija brza pokazuje i podatak, da je automatski se provukla vozaču hitne pomoći između nogu i nestala u žbunju.

Mi vam tako danas donosimo još neobičniju priču iz Sedinjenih Američkih Država iz države Ohajo, gde je Marija Dos Santos, došla sa ćerkicom iz vrtića, a malena je ostala na verandi da se igra. Ona je ušla u kuću da ostavi stvari, a samo minut posle je čula devojčicu kako plače i vrišti, kada je izašla, na vratima sa spoljne strane nije niti primetila kada je ulazila, na znaku “gad bles amerika”, viseo je smuk, koji je spao na njenu glavu i ujeo je jako bliz oka.

Imala je jako puno sreće, jer je odmah sela u auto i otišla u hitnu pomoć kojaa joj je ukazala i prvu pomoć.

Preporučeno