Danas kada otvorite društvene mreže., pre sevega tiktok, tamo možete da pronađete jako puno zanimljivih priča iz našeg okruženja. Mi danas tako pišemo o fenomenu iz Bosne i Hercegovine, koji je itekaok postao viralan u poslednjih 7 dana. Zna se jako dobro kako su bosanci snažni ljudi,a najbolji slučaj je onaj od pre par godina, kada je na planini iznad travnika, jedan pastir golim rukama zadavio medveda. 

Danas vam mi predstavljamo bosanskog Hulka, koji je prvo postao popularan na ju tjubu. Srećko Mićović je snimao reportažu o njemu, kako živi u jako teškim uslovima sa porodicom, a onda su u roku od samo mesec dana dobri ljudi širom sveta skupili jako veliku novčanu pomoć te mu sagradili kuću, te mu kupili motornu pilu što mu je bio san, jer je pilao sa ćenom skoro svaki dan. 

To mu je bio glavni izvor prihoda,a sada su ga drugi krenuli promovisati i na tik toku, što mu je preko noći donelo popularnost. Video kako iz šume nosi balvan na ramenu, dok je sneg do kolena obišao je celu regiju. Njegovo ime je hamdija Ramulj, a kako kaže, još uvek je bez posla. “Tražio sam posla, ali nema. Da me neko ubaci u firmu daću mu i kedija i koze i konje, sve što sam dobio, daću samo da dobijem posao”, rekao je Ramulj. Pogledajte i sami celu video priču o Bosanskom Hulku. 

Preporučeno