Videti blizance na reklami ili televiziji, je stvarno neponovljiv osećaj. Pogotovo kada se radi o jednojajčanim blizancima, onda je to i više nego simpa stvar, a ako su istog spola, onda se definitivno ne vidi nikakava razlika. Upravo zbog toga mnogi su došli u iskušenje da pronađu svoje dvojnike, i da otkriju koliko su zapravo slični. Verujemo da ste do sda čuli priču kako postoji osoba na nekom drugom kraju sveta, koja je ista baš kao vi. 

Mi danas govorimo o devojci koja se zove Ejmi, a na društvenoj mreži Tik Tok podelila je jednu jako zanimljivu i interesantu priču, a radi se o tome da je Ejmi Harijet koja ima samo 19 godina i koja je iz Londona, ostala zapanjena kada je na Univerzitetu u Birmingenu upozala Grejs Kasl, koja ima 20 godina. OKada je podelila na svom profilu fotku ove devojke, svi su definitivno ostali bez teksta, kada su ih uporedili. 

U video snimku koji je ona podelila na društvene mreže je rekla sledeće: “Mislim da sam upoznala svoju davno izgubljenu bliznakinju na fakultetu i ona je moja cimerka. Ovo smo nas dve, zašto izgledamo isto? Najčudniji deo je što su nam rođendani sa samo dan razmaka”. Svi njeni pratioci su ostali šokirani, a onda su im apelovali da bi trebalo da urade DNK test. Ejmi je naglasila, da je morala prijatelje da uverava da nisu sestre uopšte, ali da ima je bilo mnogo smešno kada su se prvi put srele i shvatile ustvari koliko liče jedna na drugu. Koliko po vama njih dve liče jedna na drugu?

Preporučeno