Sigurni smo da je većina vas pomislila kako bi to bilo imati sestru ili brata blizanca, tačnije nekoga sa kim delimo isti datum rođenja, roditelje, način ponašanja i razmišljanja, i na kraju krajve čak i izgled. Upravo zbog toga mnogi su došli u iskušenje da pronađu svoje dvojnike, i da otkriju koliko su zapravo slični. Upravo vam mi u nastavku ovog članka pišemo jednu priču o devojci koja je odlučila da je podeli sa svima, i gde je otrkila jednu slučajnost.

Ime devojke je Ejmi, a na društvenoj mreži Tik Tok podelila je jednu jako zanimljivu i interesantu priču, a radi se o tome da je Ejmi Harijet koja ima samo 19 godina i koja je iz Londona, ostala zapanjena kada je na Univerzitetu u Birmingenu upozala Grejs Kasl, koja ima 20 godina. Ona je podelila zajedničke slike na kojima se nalaze dve iste devojke, sa plavom kovdržavom kosom, plavim očima i veoma sličnim crtama lica.

U video snimku koji je ona podelila na društvene mreže je rekla sledeće: “Mislim da sam upoznala svoju davno izgubljenu bliznakinju na fakultetu i ona je moja cimerka. Ovo smo nas dve, zašto izgledamo isto? Najčudniji deo je što su nam rođendani sa samo dan razmaka”. Svi njeni pratioci su ostali šokirani, a onda su im apelovali da bi trebalo da urade DNK test, a Ejmi je također potvridla da im niko nikada nije poverovao da one ustvari nisu blizankinje, ali da ima je bilo mnogo smešno kada su se prvi put srele i shvatile ustvari koliko liče jedna na drugu. Koje je vaše mišljenje o ovome? Pišitr nam u komentarima ispod.

Preporučeno