Da još uvek na balkanu imamo jako velikih porodica, pokauzije nam i slučaj od glumca Slobodana Ćustovića, koji ima čak šestero dece. Nikola i Ljubomir su sinovi iz njegovog prvog braka, koji su dana su izrasli porodični ljudi koji imaju svoje porodice. Sa drugom suprugom Jelenom ima četvoro dece – Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena. Za ne poverovati je da je on od svoje dnašnje supruge, stariji pune 23 godine, a verovali ili ne, ona je poslednje dete rodila kod kuće, a evo šta je rekla na tu temu:

“Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila” ‒ pričala je Jelena u tim trenutcima.

Da je sve moguće u današnje veme, pokazao je i ovaj slučaj, a ona se htela vratiti korenima po ovom pitanju:”Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao. Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa” – ispričala je Jelena, koja posle porođaja kod kuće nije išla u bolnicu. Ono što je najzanimljiviej od svega je to, da j samo nakon dva sata od poroda, prala suđe, a čak joj je i prva kona došla na kafu, koja je definitivno bila u velikom šoku. 

Preporučeno