Lepa Brena je definitivno jedna velika narodna diva, a nivo njenog muzičkog uspeha će jako retko ko da dostigne. Žena je u poslednjih 40 godina postaavila neke jako visoke standarde, koji će se jako teško postići u svetu narodne muzike. Jako dugo vremena bi nam trebalo da nabrojimo sve njene velike hitove, a ona u poslednjih par godina skoro da nije snimila niti jednu pesmu, a realno nema ni potrebe.

Sa svojim biznisom, koji se zove Zvezde Granda, definitivno može da živi do kraja života, jer je nedavno prodala svoj udeo, zajedno sa Sšaom Popovićem, te je sve jako lepo naplatila, čak 25 miliona evra! ZA nju se zna da je početkom 90 godina prošloga veka, ušla u brak sa najpoznatijim tadašnjim teniserom, Bobom Živojinovićem.

Međutim, i pre Bobe, Breba je imala velike ljubavi, a nedavna izjavaa nekada poznatog pevača Dragana Antonijevića Arlekina, koji je bio jako poznati 80 godina prošloga vekaa, definitivno je sve udrmala. On je naime, rekao da je bio sa brenom u vezi, a evo kako je opisao zapravo njihov odnos. “Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidela, jednostavno nisam mogao da odvojim oči sa nje. Vremenom se i ona zaljubila u mene ali sam ja tada imao devojku koju sam posle ostavio jer nisam želeo da varam, jednostavno je bilo tako.

Moja osećanja prema Breni su bila jaka. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti, međutim, odgurnuo sam je, jer sam znao da će me jako brzo otpiliti, bila je takva jednostavno. Brena je nastavila da insistira na našoj vezi, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990. godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli”, izjavio je on za jedan srpski portal.

Preporučeno