Mi se za danas bavimo sa jednom jako zanimljivom temom, koja će vam se definitivno dopasti i koja će vas naterati da dobro razmislite sledećeg trenutka kada se nađete u blizini pasa. Naime, jako dobro se zna da su psi jedine životinje na svetu koje vole svoje vlasnike više od samog sebe. Baš u tom pravcu ide i naša današnja priča. 

Naime, cela priča se desila u Irsskoj, gde je Erin Vilson šetala pored reke sa svojim psom, a onda nije mogla ni da nasluti da će joj se desiti najveći užas u životu. naime, sve se dešavalo nedaleko od reke Triniti, kada je začula jako čudan zvuk iz obližnjeg šumarka, a onda je osetila jako zarivanje zuba u svojoj nozi i nepodnošljivu bol. Nije niti bila ni svesna u prvom momentu da se radilo o pumi, koja je samo malo odskočila, i onda je bila spremna za drugi napad. Međutim, tada je njen njemački ovčar skočio u njenu odbranu i krenuo da se bori sa pumom, a ona je uzela kamen i pokušavala da odbrani svog ljubimca. Kada je viedla da je bespomoćna, otrčala je do ceste, i zaustavila prvo auto koje je išlo, a u njemu je bila Šeron Hjuston, koja je za divno čudo kod sbe u ladici imala biber sprej.

Uzeli su i jednu plastičnu cev iz gepeka i potrčali do mesta gde j ezapravo i napadnuta. Jedna je prskala sa sprejem, dok je druga udarala sa cevi po pumi, a kada je puma shvatila da je brojčano nadjačana, dala se u beg.

Preporučeno