Popularni pevač Milan Stanković odlučio je da svoju muzičku karijeru stavi na čekanje kako bi mogao da se posveti svojoj veri. Prema pisanju srpskog lista Kurir, on je već neko vreme sledbenik hrišćanstva i redovno posećuje manastire gde sluša propovedi i predavanja. Milan se čak moli sa drugim monasima u manastiru Stanjević u Crnoj Gori, gde je prisustvovao bogosluženju obučen u sivu trenerku i široku crnu majicu.

 

 

 

Posljednjih godina se povukao iz javnosti kako bi se fokusirao isključivo na svoj duhovni put, što je vidljivo i na fotografijama koje pokazuju potpunu transformaciju njegovog izgleda. Njegova nekada plava kosa sada je duga i crna, zavezana u rep. Kurir je prvi javio da Milan planira da postane iskušenik u manastiru Podmojine, koji je naš tim posetio kod Budve. Vrijedi napomenuti da je već neko vrijeme bio predan kršćanstvu i čak je pohađao predavanja Nevesingera u crkvi. Kako pop zvijezda pauzira svoju muzičku karijeru, mnogi se pitaju o njenom trenutnom zanimanju.

 

 

 

Izvještaji lokalnih medija sugeriraju da se Milan Stanković upustio u industriju kamiona u Čikagu, koja mu je sada postala primarni izvor prihoda. Stanković je u početku počeo sa samo jednim kamionom, ali je svoje preduzeće proširio na desetak kamiona. Prema riječima upućenih, pjevačeva brodarska kompanija napreduje, a njegovi zaposlenici zadovoljni su poslom. Vozači zaposlenih kod Stankovića tvrdili su da im je nudio bolje plate od ostalih poslodavaca, zbog čega su se odlučili da rade kod njega. Posao se u potpunosti vodi iz Beograda, a Stanković je već prikupio pozamašnu svotu novca od svog poduhvata. Izvor je zaključio da s obzirom da Stanković ima tim za sadržaj, nema razloga da njegov posao ne napreduje. Kako je ranije rečeno, očekivalo se da će Stanković svoju početničku obuku u opatiji Podermoine u Crnoj Gori početi krajem avgusta. Međutim, to se nije dogodilo. Kako prenosi Kurir, monasi u manastiru su ga obavestili da tek treba da ispuni uslove neophodne za monaški život.

 

 

Vrijedi napomenuti da brat Milan ovog ljeta odsustvuje iz manastira jer drži Veliki Vaskršnji post. Uprkos njegovoj kontinuiranoj želji da se pridruži redu, iguman i bratstvo vjeruju da bi za njega bilo ceremonijalnije od bilo čega drugog da postane iskušenik i pridruži se njihovim redovima. Milan mora naučiti da bude strpljiv i sa molitvom da bi napredovao, a za to je potrebno više vremena. Ova odluka je donesena zbog njegovog duhovnog rasta, koji je prihvatio kao blagoslov. Milan je pre manastirske svečanosti 28. avgusta obavestio sveštenika igumana o njegovoj dostupnosti da, po poslušanju, asistira tokom Gospojinskog posta. Monah je priznao da će to biti od pomoći jer će za to vreme biti mnogo posetilaca. Nadalje, monah je razgovarao o Milanovom boravku u manastiru.

Preporučeno