U beogradskom naselju Banovo brdo iznenada je izbio požar u stanu Milene Popović na sedmom spratu, koja je udovica pokojnog Olivera Ivanovića. Policija i vatrogasci brzo su stigli na lice mesta i uspeli da obuzdaju širenje vatre na druge delove zgrade. Iako je uzrok požara i dalje nepoznat, navodi se da je vatra nanijela značajnu štetu na imovini i uništila mnoge dragocjenosti. Uprkos gubitku, Milena Popović je zahvalna što niko nije povređen tokom incidenta, iako ju je situacija potresla. Komšija koja je svjedočila događaju ispričala je da je stan ugljenisan, a da je većina stvari izgorjela.

 

 

Nagađa se da je vatra planula tokom noći i nastavila da tinja do jutra. Prilikom ulaska u stan nakon požara, komšija je prijavila da je situacija ozbiljna i da je uzrok mogla biti neispravna instalacija. Pojedine komšije koje žive u istoj zgradi u kojoj je došlo do požara izjavile su da nisu bile svesne incidenta. Tvrde da bi, da su bili svjesni toga, odmah obavijestili vatrogasnu službu kako bi osigurali sigurnost svih stanara. Osim toga, napomenuli su da Milenu Popović često viđaju u blizini, ali ne veruju da ona komunicira sa bilo kim u zgradi. Jedan komšija je čak spomenuo da u okolini često viđaju čovjeka po imenu Jurić (Igor). Vatra je nastala iz spavaće sobe stana i na kraju se proširila na cijelu kuću. Srećom, u stanu nije bilo nikoga kada je izbio požar, pošto je Milena bila u Novom Sadu. Nakon uviđaja nakon incidenta, Milena je potvrdila da je stan potpuno uništen. Nakon što je otkrila razorna razaranja izazvana požarom u njenom stanu, Milena je izrazila razočaranje što niko nije obavestio nadležne.

 

 

Šokirana i zbunjena, podijelila je želju da policija istraži incident. Milena i Igor, kod kojih je boravila u Novom Sadu, čekali su dolazak policije kako bi odredili dalje korake. Uzdržala se od nagađanja kako je došlo do tragedije. Važno je napomenuti da su Milena i njen sin živeli u državi kod pokojnog Olivera Ivanovića. Vatra je poharala prostor, ostavljajući za sobom samo prašinu i pepeo. Uspomene na prostor postoje samo kroz fotografije na društvenim mrežama. U nedostatku reči, Milena nije mogla da utvrdi uzrok požara i bila je iznenađena što ga niko nije prijavio vatrogascima.

 

 

Policija će, prema Mileninim riječima, obaviti uviđaj o porijeklu požara jer su svi predmeti u stanu zahvaćeni progutanim, pa je teško utvrditi konkretan uzrok. Požar je prvobitno izbio u spavaćoj sobi, a potom se proširio na cijeli stan. Čini se da dnevna soba i kuhinja čine jedan, veliki prostor na nekoliko fotografija. Unutrašnjost stana pretežno sadrži nijanse sive, sa tamnijim tonovima i svjetlijim akcentima. Osim sivih zidova i namještaja, koji uključuje i sivu sjedeću garnituru sa svijetlozelenim jastucima, u stanu su se nalazili i drugi predmeti poput torte za krštenje, novogodišnje jelke i kućnog ljubimca po imenu Ružica, koja je ruska plava rasa za o čemu nisu date nikakve dodatne informacije.

Preporučeno