Vijest o navodnom skandalu na inicijaciji kćerke Ace Pejovića posljednjih dana kruži estradnim krugovima. Popularna srpska pjevačica Aleksandra Prijović i njezin suprug Filip Živojinović, te Prijovićin menadžer Danijel Blažić Blaško kojeg se rijetko viđa bez pjevačice, prozivaju se kao kolovodje navodnog skandala. Kako neslužbeno doznajemo, gradom i društvenim mrežama kruže razni izvještaji o incidentu. Na slavlju je došlo do napetosti između bračnog para zbog Filipove očite ljubomore. Aleksandru je optužio da mu je bila nevjerna s njezinim menadžerom Blaškom. Prija je na događaj došla s prijateljicom i vizažisticom, dok je Filip stigao ranije s ocem i bratom.

Blaško, koji je godinama bio Aleksandrin menadžer, također je bio prisutan i sjedio za istim stolom. U početku je sve išlo glatko dok nije izbila svađa. Filipa su sve više uzrujavali Aleksandrini i Blaškovi stišani razgovori i osmijesi. Njegova ljubomora došla je do točke ključanja, a Aleksandru je optužio da ga je izdala s Blaškom. Aleksandra se, kako prenosi naš izvor, našla u nelagodi zbog neočekivane reakcije supruga. Nejasno je je li malo povećana konzumacija alkohola odigrala ulogu, no situacija je sve ostavila u šoku. To posebno čudi s obzirom na to da je par već dugi niz godina u stabilnom braku, unatoč povremenim medijskim napisima o zategnutim odnosima.

Tijekom događanja Aleksandra i Filip su na trenutak napustili dvoranu kako bi izbjegli svađu pred ostalim uzvanicima, a tijekom svoje kratke odsutnosti uspjeli su se smiriti. Po povratku za stol, pravili su se kao da se ništa nije dogodilo, navodi izvor. Naš sugovornik ispričao je kako su svi gosti zamoljeni da se suzdrže od javnog raspravljanja o incidentu. Vrlo je vjerojatno da je cijeli incident netko snimio i da će se uskoro pojaviti na raznim društvenim mrežama. Unatoč uputama da ne otkrivaju događaje, jedan od gostiju brzo je priču proširio hodnicima. Zbog toga su mnogi povjerovali da gdje ima dima ima i vatre, jer već duže vrijeme kruže glasine o ne samo poslu i prijateljstvu Prije i Blaška. Naš izvor je došao do ovog zaključka.

Aleksandru smo pokušali kontaktirati na poznati broj, ali nije odgovarala na naš poziv. Obratili smo se i njezinom suprugu i menadžeru, ali nismo dobili odgovor ni s jedne strane. Podsjetimo, Aleksandra je ranije govorila o razvodu od Filipa, tvrdeći da su to samo tračevi i ništa više. S druge strane, i sama sam prošla kroz više razvoda, tako da me ne čudi što pišu srpski mediji, izjavila je popularna Prija. 

Preporučeno