Mnogo toga se pisalo i pričalo o poznatoj pevačici iz Hrvatske Severine, ali opak se najmanje o njoj pričalo radi njene karijere i uspeha u istoj, dok najviše radi problema koje je ona imala u privatnom životu. Bilo je tu svega u njenom životu, od borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom sa Milanom Popovićem, pa se onda i pričalo radi razvoda kojeg je ona imala od Igora Kojića, pa su bile tu i njene neke prepiske sa Profirijem koji je navodno dobar prijatelj sa Milanom Popovićem.

Ali, ipak ona je ovih dana preko društvenih mreža objavila jednu emotivnu objavu koju je ona odlučila da posveti svojoj majci Ani Vučković, te se mož
ee reći da je sa ovim raznježila fanove i javnosti, pa je isto tako i pokazala koliko ona voli i poštuje svoju majku. “Ovo je zagrljaj koji je mene napravio čovekom, te su ove ruke meni usadile toplinu i nežnost, te njeno srce i njena hrabrost, njen stav i dostojanstvo. Moja mama je moje najsigurnije utočište” glasio je opis Severina koja je objavila sliku gde ona pozira u njenom zagrljaju.

Trenutno je sada Severina u svome rodnom gradu Splitu, te provodi vreme sa svojom porodicom i prijatlejima, pa se čak u jednom momentu vidi kako je ona pustila suzu u majčinom zagrljaju dok je sasvim i poznato kroz kakav to ona težak period sada u životu prolazi. Severina nije sakrivala nikada da je ona sa svojom majkom mnogo bliska i da je njena mama tu uz nju čak i kada su najteži trenutci.

Preporučeno