Kada je u pitanju jedna od najpoznatijih voditeljki u regionu je svakako Jovana Jeremić. Popularna voditeljka je slavu stekla još na televiziji Happy, gde je zahvaljujući svojim izjavama i komentarima koji nikoga nisu ostavljali ravnodušnim bila je uvek u centru pažnje.

Međutim, voditeljak Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje svojom iskrenošću, izjavama kao i stavovima o gorućim temama, ali i o pojedinim osobama. Tako je ona prošle godine skrenula veliku pažnju kada je javno isprozivala svoje koleginice, rekavši da ne znaju da obavljaju svoj posao: “Jovana Jeremić može sve, zato što je to ona, ona se ne folira!”, rekla je Jeremić Jovana, jednom prilikom i stavila je tako do znanja da je prema njenom mišljenju ona jedna od retkih koja je iskrena te se dotakla koleginica koje se kako ona kaže foliraju i uzdižu.

Kao što smo rekli navikli smo da nas voditeljka Jovana Jeremić šokirala sa svojim postupcima kao i izjavama koje su postale sve više i više popularne, a tako je i sada bilo. Voditeljka Jovana zna često svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da iznenadi sa nekim detaljem iz svoje prošlosti. Tako je sada objavila sliku koja je stara 10 godina i pokazla kako je tada izgledala. Jovana je pozirala na moru u kupaćem kostimu, a tada je imala i drugačiju frizuru: tamniju i dugu kosu.

Ona je kao opis napisala “ja pre 10 godina. Bokeljška sirena”, napisala je Jovana uz sliku, a mnogi su konstantovali da je tada bila mnogo zgodna i lepa. Koje je vaše mišljenje o Jovani Jeremić?

Preporučeno