Irina Vukotić je poznata voditeljka u Srbiji koja ceni svoju privatnost i svoj lični život drži podalje od medija i očiju javnosti. Javno je poznato da se za Savu Radovića udala prije nego što je napunila 16 godina. Par se prvi put upoznao u rijalitiju u kojem je Sava bio učesnik, a hemija između njih bila je trenutna tokom intervjua.
Ubrzo su se vjenčali, a sada imaju 14-godišnju kćer Iskru. Čini se da je duo majka-ćerka u bliskoj vezi, a Irina je izuzetno ponosna na ćerkine umetničke sposobnosti u muzici i glumi. Iskra se već samouvereno pojavila na jednom javnom događaju u Beogradu, u pratnji majke, pozirajući novinarima. Ne bi čudilo da Iskra krene majčinim stopama i nastavi karijeru pred kamerama i pod svjetlima reflektora. Iskra je bila vidno raspoložena i blistala od radosti. Bila je odjevena u crnu haljinu koja joj se završavala tik iznad koljena i kratku ružičastu jaknu koja je pokazivala njen jedinstven smisao za modu.
Njena majka je, s druge strane, odisala vatrenom aurom u svom crvenom ansamblu. Čizme koje je Iskra odabrala za ovu priliku bile su vrhunac njenog outfita, jer su bile u modi. Ove cro bijele čizme naglasile su njen izgled, a bilo je nemoguće ne primijetiti upadljivu sličnost između Iskre i njenog neuhvatljivog oca, koji se posljednjih godina nije mnogo pojavljivao u javnosti. Šta mislite? Podijelite ih s nama u odjeljku za komentare.
Preporučeno