Dom Ane Kokić je izuzetan prizor. Za razliku od svog bivšeg supružnika Nikole Rađena, koji je počeo iznova obnavljajući svoju staru porodicu i stvarajući novu, Ana Kokić odlučila je da privatni život ostane privatnim. Kako je ranije izjavila, njen prioritet su ćerke, koje su nastavile da žive sa njom i nakon razvoda. Zbog toga se Ana Kokić trudi da svaki dan nakon posla žuri kući.
I pored raspada braka, pevačica i njen bivši suprug ostali su u dobrim odnosima, posebno zbog dece koja su morala da se priviknu na drugačiji način života. Prema pisanju lokalnih medija, Ana Kokić i njene ćerke trenutno žive u svojoj nekadašnjoj kući od detinjstva na Banovom brdu. Iako se Ana Kokić ustručava da deli lične podatke na društvenim mrežama, na njenim objavama na Instagramu mogu se videti delovi njenog doma. Smeštena u prelepom delu Beograda, njena rezidencija je ukrašena zamršenim detaljima i ulepšana prirodnim nijansama koje emituju osećaj topline u svakom kutku i pukotini. Sa pevačicom živi njena majka Branka, koja joj pomaže u održavanju urednog domaćinstva i brizi o dve ćerke Nine i Tee. Iako se deca ne viđaju često u javnosti, njihova inteligencija i lepota svedoče o ljubavi koju dele njihovi roditelji, Ana Kokić i Nikola Rađena. Nakon razvoda, i Ana i Nikola su napravili izuzetke u vezi zbog dece. Ana je objavila fotografiju sa proslave rođendana njihovog najstarijeg deteta, kojoj je prisustvovao i Nikola. Sam sportista je kasnije najavio da provodi kvalitetno vreme sa svojim najmilijima.
Iako se znalo da su sestre krenule očevim stopama, njihov izbor za vaterpolo bio je neočekivan. Uprkos početnim očekivanjima da će ostati u istom sportu, njihov talenat u odbojci donio im je brojne nagrade i priznanja. Pridonijela je i objava pop pjevačice na Instagramu, na kojoj se nalazi njena fotografija na kojoj drži kćerke okićene medaljama. U opisu fotografije, pjevačica je napisala: “Gledamo u nebo i saznajemo da je jedina granica nebo”. Obožavatelji su brzo primijetili koliko su Nina i Tea sazrele od posljednjeg pojavljivanja. Brz protok vremena bio je šokantan za mnoge, jer nekada mlade djevojke sada procvjetaju u mlade žene.
Preporučeno