Još od početka 90 godina prošloga veka, serije i telenovele su se stidni pojavile širom sveta,a trebalo im je samo par godina da zalude celu zemaljsku kuglu. Danas na raznim TV kanalima, imamo jako veliki broj meksičkih, indijsskih, turskih i mnogih drugih TV novela. Pošto ih ima jako puno, retko koja se proslavi poput “Sulejmana veličanstvenoga”, a glumci koji se pojave uu takvim serijamaa, postanu planetarno popularni.

Baš jedba takva serija je i turska TV novela “Kad lišće pada”; a Gokče Bahadir, koja danas ima 41 godinu stekla je svetsku slavu sa njom. Međutim, šira publika, nema ni predstavu da je njen privatni život možda čak i gori od sapuunice, jer je rođenoga supruga prevarila sa njegovim rođenim ocem. Ona se početkom ove godine ponovo udala za Emira Ersoja, poznatog turskog muzičara, a sada su isplivale i njene pikanterije iz prošloga braka, kojeg je imala sa Alijem Snalom, koji ima 45 godina.

Njih dvoje su se venčali, sada već davne 2011 godine, ali je njihova bračna zajednica potrajala tek godinu dana, jer je uhvačena u velikoj neveri. “Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi” – navela je tada glumica kao razlog rastanka. Međutim, uveliko se pričaa da je uhvaćena u preljubi sa njegovim ocem Kemalom Sunalom, koji je bio plejboj, i koji izgleda sjajno za svoje godine.

“Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina” – otkrio je tada izvor blizak glumici.

Preporučeno