Veljko Ražnatović je definitivno jedan opd poznatijih ličnosti na balkanu, koji je sin popularnih roditrelja, a da ne živi na njihovoj grbači, narodksim jezikom rečeno. Baš iz razloga jer ej Cecin i Arkanov sin, mnogi ga u Srbiji ne vole, i prozivaju ga po društvenim mrežama, a i on sam se nekad uključi u raspravu sa istim, te se prepire i blokira ljude. 

a opne okoji možda ne znaju. VEljko je izabrao jako težak put za zaradu novca. Jednostavno niej hteo da se bavi poslovima poput njegovih roditelja, te je izabrao i najteži sport na svetu, a to je definitno boks, u kojem za sada ima skoro 10:0. I na to su mu našli zamerku, te su rekli da mu majka nalazi protivnike, koje plaća da padaju u prvoj rundi?!

Našim ljudima definitivno do sada niko nije ugodio, pa ni u njegovom slučaju. Naime, nijedan profesioonalni bokser do sada nije imao teške protivnike na početcima svoje karijere, pa ni on sam. Zna se također da je on još pre 2 godine preselio sa Bogdanom i sinom Željkom u Titel, gde su dobili kuću na korištenje o njenog oca, kojeg su u stvari dobili i na poklon. 

Boks ko disciplina zahteva apssolutni fokus,  pošto Veljko sredinom sledećeg meseca ima veliki meč u najavi, već je krenuo sa pripremama, a pošto mu treba izolacija, iznajmio je kuću u Veterniku nadomak Novog Sada gde će se pripremati. Majci Ceci se ova ideja nikako nije svidela, a obećala je da će puno više vremena da bude sa malim Željkom, dok njegovoga tate nema. 

Preporučeno