Goca tržan je pevačica, koja se skoro u potpunosti u poslednje tri godine povukla sa muzičke scene; Naime, kako je krenula pandemija korona virusa, ona je našla jako dobar način da zaradi lepe pare, pošto je dobila PONUDU od Željka joksimovića i K1 televizije, da rade rijaliti program i snmimanje privatnog života nje i njenog supruga 24 sata na dan. 

Za to su dobili oko pola miliona evra, a celi rijaliti je trajao puna tri meseca. Međutim, njih dvoje u u braku punih 7 godina, a u vezi punoj su čak 11 godina a jučer su tako proslavili i sedmu godišnjicu braka. Zna cela sprska javnost da oni u poslednje tri godine pokušavaju da dobiju i naslednika, ali jednostavno ne ide, jer je prevelika razlika u godinama. 

Ona je itekako psihički jako pala nakon silnih umetnih oplodnji, ali jednostavno ne ide, a ona je čak jednom prilikom poručila i u medijima, da će shvatiti Rašu ako želi da je ostavi, i da sa nekom mlađom ženom pokuša da dobije dete, i da ne bi da ga zadrđžava dok je još uvek mlad. Međutim, nnjih dvoje imaju i ćerku iz njegovoga prvoga braka, koju je Goca prihvatila da je kao njena. Na sve to, jučer su proslaivli i 7 godna braka, a Goca je na svoj Instagram profil postavila i sliku torte, koja je u obliku srca, a ispod je napisala sledeće reči:”Mužu moj voljeni srećna nam sedma godišnjica. Ja ti od srca čestitam što si me izdržao sve ove godine (ukupno 11). Volim te” – napisala je pop zvezda 

Preporučeno