Za nastavak našeg današnjega članka, donosimo vam jednu jako zanimljivu priču, koja nam dolazi iz sveta estrade u Srbiji. Mi ćemo se danas malo fokusirati na nove glmačke nade, koje nam dolaze iz ove zemlje, a svi su mislili da će nakon stare garde doći suša, međutim, i sami smo svedoci da Srbija ne mora da brine po pitanju glumaca koji će da budu temelji filma u budućnosti. 

Jedna od takvih glumica je i Ivana Dudić, koja je naprosto eksplodirala u seriji “Od jutra do sutra”, a u kojoj inače glumi ulogu Srne Todorović. Sada se u jednom intervjuu za Objektiv.rs oglasila te je rekla kako joj je snimanje serije “Crveni mesec”, sa kolegom Miloš Đurovićem, bilo itekako neugodno, jer je bilo par scena koje su i više nego eksplicitne, ali su se ipak morale snimiti.

“mali smo takav lav-hejt relationship privatno, gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti, na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali”- rekla je ona, i dodala: “Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno.

Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja ‘hajde uhvati ga’, ‘ajde, povuci je’ i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strašno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano.”, završila je ona svoju ispoved. 

 

Preporučeno