Dijana i Srđan Đoković u braku su već gotovo četiri desetljeća, no i dalje su primjer strasti istinski zaljubljenog para, o čemu svjedoče i nedavne fotografije snimljene na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Njih dvoje su prošli sve i svašta, ne bi li izveli na pravi put svojih trojicu sinova, a najpoznatiji je svakako onaj najstariji-Novak Đoković. Njihovu ljubav i poštovanje javnost može vidjeti svaki put kada se pojave zajedno. No, do nedavno nitko nije svjedočio javnom razmjenjivanju nježnosti ovog poznatog para. Brak Đokovića i dalje je na izvrsnoj razini, što pokazuje i trenutak snimljen u beogradskoj zračnoj luci kada Srđan dočekuje Dijanu, a vjerojatno i njezinu sestru, koje su se vratile s odmora. Srđan, pravi džentlmen, odmah je uzeo Dijanin kofer, te su zajedno krenuli kući.

Tijekom svog braka odolijevaju raznim iskušenjima i zajedno odgajaju svoja tri sina, što je njihovu vezu samo učvrstilo. Zato je ovaj par danas jači nego ikad. Roditelji Novaka Đokovića bili su njegova najveća podrška tijekom cijelog njegovog puta kao najboljeg svjetskog tenisača. Nije tajna da su podnijeli značajne žrtve za karijeru svog sina. I dok je Novakov otac medijski vidljiviji i često ga prati na turnirima, majka Dijana uglavnom se držala po strani. No, zbog Novakove svjetske slave, obitelj je sada u žiži javnosti. Dijana i njezin suprug Srđan u posljednje vrijeme sve više istupaju i daju izjave za medije vezane uz sina.

Tijekom gostovanja u “Balkanskoj ulici” čak su iznijeli neke do sada nepoznate detalje iz svojih života, a Dijanina tajna je otkrivena. Dijana je otkrila prije tridesetak godina da ju je suprug Srđan krstio u crkvi i dao joj novo ime. U pitanju je ime Milica, staro srpsko ime koje je odabrao za svoju dragu drugu. Dok Dijana smatra da je ime lijepo, napomenula je da ne želi da je se tako oslovljava u javnosti i želi ostati poznata kao Dijana, ali isključivo u svom domu. Vaša mišljenja o bračnom paru Đoković?

Preporučeno