Period od kraja lipnja do početka srpnja 2015. bio je težak period za Vojina Ćetkovića. U tom je razdoblju patio od zdravstvenih problema, osjećao je jake bolove u plućima. Nakon što je iznio svoju zabrinutost liječnicima, primljen je u Klinički centar Srbije na daljnju evaluaciju. Glumac je potom poslan na odjel torakalne kirurgije gdje mu je dijagnosticiran pneumotoraks, odnosno puknuće plućne maramice. Srećom, Vojinovo stanje nije bilo teško, a bolnicu je napustio samo nekoliko dana nakon liječenja. Medicinsko osoblje pružilo mu je odličnu skrb, što mu je omogućilo brzi povratak obitelji i svakodnevnim aktivnostima. Za to vrijeme u Trebinju je bila Vojinova supruga Sloboda, koja je posebno brinula o suprugu i njihovim kćerkama, o kojima je brinula tetka Dragana Mićalović.

Tijekom tog vremena, glumac je svoju borbu odlučio zadržati za sebe kada ga je novinar upitao o njegovom zdravstvenom stanju, jednostavno je odgovorio “bez komentara”. No, uz brzu liječničku intervenciju, nepokolebljivu podršku supruge i pravilnu njegu, zdravlje Vojina Ćetkovića sada je izvanredno i on radi bez problema. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ne samo da su skladan i lijep par, već u javnosti važe za jedan od najefektnijih dvojaca. Kad god se pojave zajedno, njihova prisutnost ostavlja bez daha. Poznata je glumičina prirodna ljepota koja je svoj izgled odlučila održavati bez ikakvih kozmetičkih poboljšanja.

Njezin besprijekoran smisao za modu također služi kao izvor inspiracije za mnoge žene, jer rijetko kada napravi modni zabludu. Vojin, suprug zanosne Bobe, jednako je vješt u ovim stvarima. Oduvijek je bio poznat po svom zadivljujućem držanju, muškosti i cjelokupnom izgledu pravog šarmera. Nedavno smo na istom mjestu imali priliku svjedočiti markantnom paru besprijekorno odjevenom od glave do pete, zahvaljujući Instagram objavi za reklamnu kampanju. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković elegantno su pozirali i zaradili brojne komplimente na račun svog izgleda. Boba je odjenula crnu satensku haljinu vrlo niskog dekoltea koju je upotpunila elegantnim otvorenim sandalama. S druge strane, njezin se suprug odlučio za tradicionalno crno odijelo, bijelu košulju i neizostavnu kravatu.

Preporučeno