U nastavku današnjeg članka, malo ćemo da pišemo o legendarnoj Zadruzi, koja se trenutno prikazuje u sezoni broj 5. Svake godine kažemo da je ovo najgledanija sezona do sada, pa onda iduće godine jednostavno pogazimo reč. Međutim, to je tako, uvek Željko Mitrović izvadi nekog asa iz rukava, a ove godine je to bila definitivno Dalila Dragojević, koja je već pre pobedila u rijitiju sa Hepi TV-a, Parovi.

Nju je spojio sa Filip Carom, a oni su nam ponudili što niko pre do sada nije dao. Njih dvoje su se spetljali ispred očiju njenog supruga, a Dejan nije ništa uradio povodom tog pitanja. I koliko god bila omraženaa kod samih gledalaca, opet ankete pokazuju da ima duplo više fanova,   a njihove tuče, svađe i seks akcije broje milione pregleda na platformi Ju tjub.

Sada se već veliko speuliđe, ko bi ove sezone mogao da pobedi, a ako je suditi prema komentarima i reakcijama publike, u trci za 50.000 eura biće Dalila Mujić, njen bivši suprug Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Viktorija Mitrović, piše “Republika”. “Dalila i Dejan su zavrtjeli priču još na početku pete sezone budući da su skladan brak odjednom pretvorili u glavnu priču u rijalitiju nakon što je Dalila prevarila Dejana s Filipom Carem.U Dejanov život posle nekog vremena ulazi Aleks, s kojom do danas ima većinom skladan odnos, a kako mu je pomogla u teškim trenucima, zaradila je simpatije publike.”, kaže izvor blizak Šimanovcima. Tu je i Miki Đuričić, koji jako visoko kotira, tako da se ne zna ko će uzeti glavnu nagradu…

Preporučeno