Vest o novoj ljubavi na estradi između Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović, definitivno je odjeknuo kao bomba u svim mogućim mediima u regiji, pre svega u Srbiji. Njihova veza je krenula jako intenzivno, u roku od samo par dana ona je već završila kod njega u Španiji, te se odmah upoznala saa njegovom porodicom, a oni su uzvratili istom merom pre 10 dana naa Anastasijinom rođendanu, kada su se Gudeljova majka, brat i sestra upoznali sa cecom i sa veljkom, njenim bratom.

“Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je verio, juuu” – pričala je Ceca tih dana. Na samoj proslavi Gudelj je bio vidno nervozna što se našao na udaru tolikog broja paparaca, ali tako to ide, kada se upetljate sa cecinom ćerkom, svi definitivno žele ekskluzivu. Viki cecina kuma je bila u Nemačkoj službeno, tako da nije bila na rođendanu, a nije niti upoznala Gudelja:” Bila sam u Nemačkoj. Ja sam od prošle nedelje na relaciji Autralija- Italija, videla sam se i čula sa Cecom i Anastasijom. Gudelja nisam upoznala, ali se na Anastasiji vidi da je srećna, vidi se na njoj. Sijaju joj oči, svi smo srećni zbog toga, a da li mi se poverila to ne bih smela da kažem”, rekla je Viki.

Međutim, svemu lepom jednom dođe kraj, jer je Gudelj prvo morao za Švedsku, pa zatim za Sloveniju gde naastupa sa reprezentacijom Srbije.

Preporučeno