Za danas smo vam spremili jedan jako zanimljivi članak a koji j e itekako povezan sa domaćom estradom koja ovioh dana radi punom parom. Naime, svi pevači i pevačice ovih dana užurbano rade na svojim morskim angažmanima, jer se jako dobro zna d će Hrvatska i Crna Gora da vrve od turista u ovo doba godine. Ako tome dodamo i jako veliki procenat gastrabajtera koji će da dođui na more, onda je na vidiku jako lepa zarada.

Jedna od etkih pevačica koja ne traži nagažmane jeste i Zorica Brunclik, koja je na sceni prisutna još od sredine 60 godina prošloga veka. Naime, Zorica je sa samo 17 godina se upustila u narodne vode, a verovali ili ne, život ju j enaterao na to. Imala je brata i sestru, a otac ih je ostavio sa samo 9 godina, odeslio je u Beograd te se oženio i dobio je sina. Majci je pripalo svo treoje dece, a Zorica je kao mala išla kod oca za vikend, koji je živeo na jako visokoj nozi. Naime, tek kasnije je shvatila da je njen otac hteo da napakosti njenoj majci, koja je radila u ciglani fizički posao, i na jedvite jade je prehranjivala Zoricu i njenog brata i sestru.

Baš takav život je naterao Zoricu da sa samo 13 godina se lati mikrfona i da krene sa kafanskim nastupima. Shvatila je da joj jako dobro ide, i da će to biti posao sa kojim će da se bavi u budućnosti. Sa 32 je upoznala i Kemiša za koga se udala, i sa kime je i dan danas u braku, imaju i ćerku koja im je podarila unuku na koju su itekako ponosni oboje.

Preporučeno