Željko Mitrović je definitivno jedan od najmoćnijih ljudi koji su povezani sa estradom na celom Balkanu. Naime, njegova karijera je krenula još sredinom 70 godina prošloga veka, kada je bio član šaljivog muzičkog orkestra, koji su i dan danas poznati kao “Rokeri sa Moravu”. Tuu je ostao do početka 80 godina prošloga veka, kada je prešao u rok sastav Oktorbar 1864. 

Snimili su samo jedan album, a većina pesama sa tog albuma su postali hitovi koji su slušani i dan danas. Nakon toga radi sve i svašta, uglavnom je u svetu muzike, a onda početkom 90 godina prošloga veka, dolazi na ideju da osnuje TV kuću, kojoj je dao jako znaimljivo ime, Pink. Ona je e danas jedna od najmoćnijih korporacija na ovom delu Balkana i ovog dela Evrope uopšte. 

Njegova supruga Milica Mitrović je njegova velika ljubav još od sredine srednje škole, i kako se znaju našaliti u braku su skoro celi život, u kojem su dobili ćerku i sin, a a nedavno i prvg unuka. Milica j e danas idejni tvorac Zadruge, i ona je u stvari velika šefica te se pita za apsolutno sve stvari u ovom rijaliti programi. Ona je tako nedavno objavila i sliku na Instagramu gde su njih dvoje kao jako mladi, a može se reći da je Milica prelepa, dok je Željko ipak čisti prosek, slažete li se sa nama?

 

Preporučeno