Za danas jedna jako zanimljiva tema, a koaj je povezana sa domaćom estradom , koju itekako tresu dva skandala. Prvi je krenuo pre otprilike dve nedelje kada je Milica Ppavlović optužena da je ukrala pesmu od Ane Nikolić, a cela priča i afera još uvek nije dobila svoj epilog. Međutim, od pre par dana je i Snežana Đurišić, indirektno upletena u aferu koja je povezana sa njenim dečkom Vanjom Milošević. 

Naime, verujemo da ste do sada sigurno videli njegovo gostovanje u jednoj emsiji, gde je sasvim slučajno i neovisno od same teme emije, pomenuto i usvajanje zakona koji je progalašen sredinom juna meseca u Aerici, a tiče se abortusa. Naime, kod njih je od sada krivično delo, da ako žena se odluči na abortus, bez obzira na okolnosti i slične stvari. 

Vanja je uleteo voditeljici u reč i rekao da u potpunosti podržava ovaj zakon, što je definitivno razljutilo poznatu srpsku glumicu u studiju, koja je rekla da jedan deda nema prava da se oglašava po pitanju abortusa, kada je on sam napravio jednoj studentici u Novom Sadu dete, a onda ju je naterao na aborus. Ni sama Snežana Đurišić više nije mogla da ćutti, pa se oglasila putem svoga Instagram profila na zadatu temu. 

“Ja to neću komentarisati, zato što ja sa tim zaista nemam nikakve veze. Morate Vanju pozvati ako mislite da treba” rekla je pevačica. Vanja Milošević se nije uopšte oglašavao posle same emisije. 

Preporučeno