Samo što je počla Nova 2022 godina, za Novaka Đokovića je postala može se reći najgra u njegovoj igračkoj karijeri, i ako se po jutru dan poznaje onda se itekako može reći da mu ve godine ruže sigurno neće svetati. Ako se pod hitno ne vakciniše, definitivno je njegva karijera pod upitnikom, jer verujemo da svi znate šta se zapravo dešavalo u Melburnu. Imao je medicinsko izuzeće, ali dzabe sve, kada je na kraju opet deportovan iz zemlje.

Celi Balkan posebno Srbija je uz njega, ali ipak je svet je podeljen oko najboljeg svetskog tenisera. Jako veliki procenat imamo onih koji tvrde da su pravila za sva ista i ako neka ddržava zahtev vakicinaciju, onda se mora vakcinisati neko pa makar se zvao i Novak Đoković.

Tako se sada oglasila i Jelena Đoković koja je definitivn njegova najveća podrška i kako kaže ne izgleda jako dobro, čak je deprimiran poput onoga 2018 godine kada se hteo povući iz sveta tenisa. Naime, tada je imao velikih zdravtsvenih problema, morao je operisati ruku, režim prehrane nije valjao, kulminacije sa trenerima i on je totalno pao u formi i samim grama.

Tada je on okupio i trenere i glavnog menadžera i saošti im ove vesti, i pitao da li ma kakve obaveze prema sponzorimam, a jedva ga je ubedila da ostane u sportu. Također, nada se da mu se neće takva stvar sada desiti. Koje je vaše mišljenje o ovome ? Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod.

Preporučeno