Jedna od poznatih voditeljki Dajana Paunović još prošle godine pokrenula je važan projekat u životu, te je osnovilaa Fondacije za rodnu ravnopravnost sa nazivom baš njenog imena. Dajana je oduvek bila poznata kao estradna dama koja vodi brigu o imidžu, s toga joj ova laskava titula humanitarne osobe i te kako znači. Pa tako u saradnji sa hramom Svete Petke, a uz blagoslov Njegove svetosti Patrijarha srpskog gospodina Porfirija, Fondacije Dajana Paunović ustanovila je zlatni orden Svete majke Anastasije koji će od oktobra 2022 godine biti dodeljivan izabranim majkama sa troje i više dece kje daju poseban doprinos našoj zajednici.

“Danas imam veliku Fondaciju koja se razgranala u nekoliko sektora iliti ogranaka, 4 kancelarije u Beogradu, Novom Sadu, KiM, advokatsku kancelariju. Radimo na teritoriji Srbije, planiramo i regionalne projekte. Posao je veliki i odgovoran, ali sam srećna. Usrećiti nekoga i pomoći nekome, vratiti osmeh na lice, nema cenu. Pokrenuli smo mnogo aktivnosti koje se tiču dece. Bavićemo se i nadalje socijalnom i populacionom politikom. Radićemo na ravnopravnosti, da svako u ovoj zemlji ima pravo na dostojanstven život, na osnaživanju žena, bavićemo se plodotvornim aktivnostima sa partnerima iz javnog i privatnog sektora kao i sa SPC”, rekla je nedavno Dajana.

Međutim, Žika se nije nikako nadao ovome od Dajane. Voditeljka je svim onim što je do sada uradila ostavila u šoku svog bivše muža Žiku Jakšića jer nije mogao ni da pretpostavi da će Dajana uspeti da se ostvari na toliko polja, pa pored toga što je odlična majka, uspeva da bude i novinarka, a i da se bavi poslovima oko Fondacije.

Preporučeno