Za danas jedna jako zanimljiva tema koja će se itekako svideti svim domaćicama, ali i ljudima i studentima koji su sami. Svakako da je pranje eša najveći “smor” posle usisavanja, ali ono što se mora uraditi, mora se. Naime, ne može se hodati sa prljavim majicama i farmerkama, one se definitivno moraju oprati, a nakon toga i opeglati. 

Definitivno se ne zna šta je gore za uraditi, ali opet kažemo, ono što se mora i nije teško. Međutim ,ono što je od vjakda bio problem jeste i sam veš koji nikada ne miriše koliko treba da miriše sa obzirom na omekšivač koji se redovno sipe pre samog pranja svaki puta. Na sve to, veš kada se osuši se definitivno ukruti,pa su onda domaćice i više nego očajne po ovom pitanju. 

Šta uraditi p otom pitanju? Mnoge žene koje muči ovaj problem su do sada promenile jako veliki broj omekšiuvača i definitivno ne postignu željeni rezultat, a na sve to urade i dodatnu grešku, pa umesto jedne doze omekšivača, stave dve do tri, ali opet ništa ne postignu po om pitanju. Naime,. glabvni trik je u samom sušnjeu odeće, omekšivač će da izgubi svu svoju moć kada se presuši, zato trebate obratiti pažnju koliko i na koji način ga sušite. Također i loše održavanje veš mašine i nečišćenje filtera, itekako utiče na samu kvalitetu i aromu veša. 

Preporučeno