Itekako u današnje vreme na društvenim mrežama možemo da pronađemo jako veliki broj iskrenih ispovesti koje nam dolaze sa svih strana sveta, a koje mogu da budu baš kao filmske. Tako ćemo mi u nastavku našeg današnjega članka da govorimo o muškarca koji se na Tik Toku predstavlja kao @stacks1400 i koji je u jednom od videa sa ostalim korisnicima podelio svoje iskustvo koje je mnoge ostavilo bez teksta.

Svaka porodica krije neku tajnu ali ova koju ima njegova i koja je isplivala na videlo, definitivno j ešokirala sve oni koji su je pročitali i ostali su u jako velikoj neverici. Naime, on je sve ispričao kako je njegova dugogodišnja devojka sa kojom ima sina je imala aferu sa njegovim rođenim dedom što je najgore od svega on je i otac dečaka za kojeg je verovao da mu je sin. Španska i Indijska sapunica u jednom, zar ne?

Tako je on rekao kako je slučajno saznao da mu je njegov sin ustvari ujak jer je njegova devojka spavala sa njegivm dedom kada su mu bili u poseti i tada je ostala u drugom stanju, ali j etvrdila da je on otac deteta i da ništa drugo nije moguće. 

U jednom drugom video je on pričao o tome kako je njegov ded bio poznati zavodnik koji je stalno varao njegovu baku a za prevaru svoje devojke je saznao kada je jednom prilikom dok se ona tuširala uzeo njen mobilni telefon i našao dokaze na prevaru koja je trajala godinama a tu su bile poruke i slike sa eksplicitnim sadržajem. Iako je psihički uništen, on nije izgubio ljubav za dečaka. 

@stacks1400

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Preporučeno