O sahrani Kraljice Elizabete II koja je održana u ponedeljak, i dalje cela svetska javnost uporno piše o ovom događaju. Svakako da se najviše gledao odnos prinčeva Vilijama i Harija, koji do trenutka smrti svoje bake nisu niti razgovarali, od kako je ona proterala harija sa kraljevskih dvora, te mu oduzela sve titule i ovlasti kao i princa. 

Ono što je sve šokiralo je odluka Elizabete II za vreme života, da njihovo dvoje dece mogu da budu princ i princeza, ali da su izgubili red u naseldstvu, tako da nijekada neće oći postait kralj ili kraljica VElike Britanije. Također, sve je apsolutno zanimao i odnos Megani ;Merkl i Kejt Midltoun, koje se definitivno ne irišu, što je bilo i više vidljivo na samoj sahrani. 

Mnogi se i danas prisećaju princeze Dajane, koaj je bila omiljena u narodu zvog svoje prirodnosti, i jedna je od retkih iz kraljevske porodice, koja se družila sa običnim ljudima. kamilu sa druge strane nisu nikako voleli, jer se ona predstavjala kao Dajanina prijateljica, a u stvari je celo vreme krala njenog muža Ćarlsa za kooga se danas i udala, te je postala i kraljica Velike Britanije.

Ona je na samoj sahrani kopirala princezu Dajanu, ali opet nije dobila simpatije običnoh naroda, koji ju je sada još više zamrzeo. “Jedan od najvećih epskih Kamilinih promašaja u istoriji!”, ”Ovo je blam. Kamila izgleda samo kao “džumbus”, blili su neki od komentara koji su se mogli pročćitati na Tviteru. Vaša mišljenja, koja je bolja, Dajana ili Kamila?

Preporučeno