U današnje vreme, kada je aapsolutno sve moguće, u šou biznisu ljudi rade sa sebe svašza nešto samo da bi bili posebni, i bar malo drugačiji od drugih. Naime, pastične operacije su postale toliko uobičajene, da je danas blam ako na sebi niste uradili bar nešto. Dovoljno je saamo da pogledamo slike sa početka karijere od na primer maje berović ili Raade Manojlović i sve će da vam bude i više nego jasno.

Međutim, nekada pre u 70 i 80 godina prošloga veka, muzika je kaao što i sami znate bila puno bolja, kvalitetnija, a sami izvođači su bili pojam kulture na spram današnjih trendova koji kakvi takvi su, jednostavno se moraju prihvatiti. Lepaa odela kod pevač, kostimi po ukusu kod žena sa normalnom šminkom i frizurom, ali smo za to slušali, a ne gledaali video spot nekog pevača.

Mi danas tako pišemo o neokrunjenom kraalju narodne muzike, Šabanu Šauliću, koji je na žalost kao što i sami znate nesretno poginuo vraćajući se sa jednog koncerta u Nemačkoj. Ono po čemu je on bio poznat jeste njegova frizura, odnosno perika, a onju je skinuo tek 10 ak godina pre svoje smrti, i mora se priznati da mu je puno bolje bilo tako, nego sa perikama koje su se iz aviona videle da jesu. On je tako jednom prilikom i sam priznao, kako se oslučio da napokon skine periku, koja ga je itekako nervirala celo vreme:” ” Mislim da je prvi košarkaš Sale Đorđević to uradio i onda sam i ja odmah za njim. Pomislio sam: “Hvala dragom Bogu što ima još neko, da mogu da se riješim ove bede.” Skinuo sam je i više je nikad nisam stavio.”

Preporučeno