Ovo je tabu tema, koja je itekak opopularan u Srbiji u poslednje dve godine, a kao što i sami možete daa vidite, ovde ćemo govoriti o elitnoj prostituciji u ovoj zemlji. Srpska policija je u poslednjih godinu dva puta javno delovala kadaa je privedeno preko stotinu žena koje su se bavile ovim poslovima, a bilo je tu profesorica, advokatica, doktorica, ali starleta i pevačica najviše.

Međutim, uvek na kraju bude “vuk pojeo magarca”, jer definitivno svi oni koji su rukovodili tim poslom, dođu u policiju, daju iskaz, plate neku minornu kaznu, malo se smire i onda nastave po starom. Očito je da je i Vlasti van pameti da se bakće saa tim stvarima, a u poslednje vreme je aktuelna i prostitucija po Dubaiju, gde devojke poput Tijane Ajfon i Stanije Dobrojević zarađuju godišnje srpske plate za samo jednu noć.

Dugo vremena se pisalo i d je među TV Voditeljkama taj trend itekako popularan, a mi danas govorimo o maci diskreciji, koja se proslavila u rijaliti programima a kasnije je radila i na TV Pinku. Ona javno govori sa kakvim se poslom bavi, a trenutno je zaposlena na onlifens, gde zarađuje bruutalno puno novca za daanašnje uslove. Ona je naime do 2017 godine radila u medijima, a na kraju je otvoreno krenula da prodaje svoje telo, a neke njene izjave po medijima su više nego skandalozne. Da li st znali z aovaj podatak?

Preporučeno