Popularna pevačica, Slađa Alegro , prije pet godina našla se u najznačajnijoj i najlepšoj ulozi svog života – majčinoj. Međutim, ova uloga nije došla brzo, jer su se ona i njen suprug godinama susreli sa raznim izazovima vezanim za potomstvo. Kada im je ćerka konačno stigla na kućni prag, to je porodici donelo ogromnu radost i sreću, a ona je postala najvažniji aspekt njihovog života. Ponosni roditelji pokušavaju da njeguju svaki trenutak sa svojom mališanom tako što provode što više vremena sa njom.

 

 

 

Slađin “Instagram” profil prikazuje srećnu porodicu koja uživa u svakom zajedničkom trenutku. U poslednje vreme na njenom profilu osvanula je još jedna zvezda, a to je niko drugi do njihova ćerka koja raste i cveta. Mila, njihova ćerka, ne samo da ide stopama svoje slavne majke u pogledu lepote, već je razvila i veliko interesovanje za modu. Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila fotografije koje pokazuju sve veću pažnju djevojčice na detalje kada je moda u pitanju. Tokom porodičnog odmora, Mila je bila istaknuta u svom žutom jednodelnom kupaćem kostimu ukrašenom uglovima i flamingosima. Bio je to šarmantan prizor koji je učvrstio njen status modne ikone u nastajanju, inspirišući druge majke da razmisle o sličnim odjevnim kombinacijama za svoje kćerke, baš kao i kćer Slađe Allegro. Postoji jednoglasna saglasnost da njen šarmantni osmijeh i razigrano držanje mogu omekšati čak i najtvrdokornija srca.

 

 

Zadovoljstvo i oduševljenje vidljivi su i kod ushićenih roditelja, koji svaki dan izražavaju zahvalnost Bogu za svoju kćer, najvredniji dar u njihovim životima. Slađa Allegro je istražila širok spektar muzičkih žanrova, od tradicionalnog folka do živahnog popa. Među njenim najpoznatijim hitovima su “What Would You Do If You Were In My Shoes” i “If You Knew How Much I Longed”. Pored toga, Slađa Allegro je bila uključena u niz televizijskih projekata i zabavnih emisija.

 

 

Preporučeno