Nataša i Vuk Jeremić su roditelji već skoro deceniju . Naime , ovaj poznati par je u potpunosti posvećen posvećen svojoj kćerki Sofiji. Naime ,  Sofija je centar njihovog sveta i njihovo najznačajnije dostignuće. Njihovi životi vrte se oko njenog odrastanja, a svaki detalj njenog postojanja im je od najveće važnosti, s posebnim naglaskom na njeno obrazovanje. Iako ima samo pet godina, roditelji ovog djeteta trude se da je obrazuju u svim oblastima učenja, te su je kao takvu upisali na kurseve jezika.

 

 

Impresivno, već je postigla tečno znanje engleskog i francuskog jezika. Otac ovog djeteta nedavno se oglasio na svom Instagram profilu kako bi izrazio ponos njenim uspjesima. Konkretno, objavio je porodičnu fotografiju snimljenu u Parizu, gdje je počeo da predaje u školi. U natpisu je napisao: “Morao sam povesti svoju ženu i kćer da mi pomognu, jer ja jedini u porodici govorim francuski!” Političarka koja je roditelj ovog djeteta odvojila je trenutak i da spomene njenu izuzetnu inteligenciju, a nema sumnje da će nadmašiti i majku i oca kada za to dođe vrijeme. Uz njenu ljubav prema učenju i nezasitnu radoznalost, ništa ne može spriječiti njeno napredovanje. Poput sunđera, ona upija znanje impresivnom brzinom. Ona dijeli strast svojih roditelja prema putovanjima, stalno tražeći nova iskustva i istražujući svijet oko sebe. Sve su ove osobine vitalne komponente ispunjenog i uzbudljivog života.

 

 

 

Ćerka Nataše i Vuka Jeremića česta je tema razgovora pristalica ovog političara na raznim društvenim mrežama. Nije iznenađenje da je to baš tako, jer političar redovno deli fotografije svoje ćerke, zajedno sa iskrenim objavama koje beleže njihova putovanja i vreme provedeno kod kuće kao porodica.

 

 

Preporučeno