Članovi porodice i prijatelji porodice Jagodina uputili su javni apel za bilo kakvu informaciju o njihovoj sestri koja je nestala pre dva dana u Grčkoj tokom posete Tasosu. Mole svakoga ko zna gdje se nalazi da se javi i pomogne u potrazi za njom. Nezvanični izvori sugerišu da se Kuririna porodica možda nalazi u Grčkoj, tačnije na ostrvu Tasos.
Međutim, pokušaji da se dopru do članova njihovih porodica u Srbiji su bili neuspešni. Njihovo odredište bio je Tasos, ali nisu se prethodno dogovorili za prenoćište. Veliki broj ljudi otežavao im je da dopru do majke ili drugih članova porodice. To je dovelo do toga da se Aleksandrova majka zabrinula i kontaktirala rodbinu da započne potragu. Iako smo dobili vest da su bezbedni, ne zna se gde se tačno nalaze na ostrvu Tasos, navodi pouzdan izvor Kurira. Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković u nedelju su sa dvoje maloletne dece otputovali iz Jagodine. Nakon prelaska granice, nema informacija o tome gdje se nalaze. Kako se navodi na društvenim mrežama, bračni par iz Jagodine planirao je da poseti Tasos i potraži prenoćište na licu mesta.
Prema komentaru Aleksandrove sestre, koja je trenutno nestala, poslednji put je viđen u sivoj majici i crnim farmerkama. Snežana, koja je takođe nestala, poslednji put je viđena u zelenoj majici i haljini, prema vestima o njihovom nestanku. Dana 6. avgusta u 22:15, moj brat i njegova porodica su se prijavili na granicu Preševo. Grčku su granicu prešli 7. avgusta u 00:30 sati i posljednji put su se čuli odatle. Njihovo odredište je bio Tasos, gde su planirali da pronađu smeštaj. Vozili su se crnim automobilom Opel Corsa. Ako ih prepoznate, kontaktirajte me na +381 643986646. Hvala vam na pomoći.
Preporučeno