Maja Marinković je pored Stanije Dobrojević, jedna od prvih starleta koje su postale preko rijaliti programa. To je posebno naplatila Stanija Dobrojević, koja ima uspješan biznis u Americi i to već posljednjih par godina. Živi u Majamiju, a ako je pratite na Instagramu, možete da vidite da su ti navodi i više nego istiniti. 

Sita Ahmić, prema riječima Asmina Durdžića, koji je ranije bio u vezi s Anelom Ahmić, optužena je da je poslala dvije osobe da zapale vozilo Takije Marinkovića, oca Maje Marinković. Podsjetimo, Taki je automobil namjerno zapaljen 6. prosinca prošle godine.

Prema Durdžićevim Instagram pričama, Sita Ahmić je napravila plan u kojem su sudjelovale dvije osobe koje su poslane u Beograd da zapale vaše vozilo. Namjera iza ovog čina bila je da Maja otkrije incident i postane psihički nestabilna, te se u konačnici diskvalificira. Važno je znati da vam je Sita Ahmić zapalila auto u pokušaju da ušutka Maju u Eliti, s ciljem da na neki način pomogne Sraneli.

Nakon što su se ove optužbe pojavile, Taki je bez gubljenja vremena dao hitnu izjavu. “S obzirom na Ivanovu izjavu kojom sumnjiči Anelu Ahmić za paljenje džipa svog najbližeg prijatelja, nalazim se u nevjerici. Neophodno je da se ova informacija hitno prenese i nadležnima i istražiteljima koji rade na mom slučaju”, rekao je Taki. izjavio je za “Pink.rs”, izrazivši duboku šokiranost kada je saznao za Asminovu optužbu.

Unatoč Takijevim naporima da zaštiti svoju voljenu i da je ne obavijesti o nesretnom incidentu s njegovim automobilom i njegovim strepnjama za budućnost, vijest o uništenju vozila stigla je do Maje, što ju je natjeralo da se suoči s Aneli i objavi svoju odlučnost da se osveti za previranja koja su se odvijala u svijet izvan.

Anelu i Janjuša Maja je obavijestila da je otkrila njihovu shemu slanja mafijaša da pale automobile. Neustrašivo, Maja se zaklinje da će ih razotkriti, osiguravajući im da neće imati miran san. Anela i Janjuš, misleći da Maja nije svjesna njihovih postupaka, ostali su zatečeni njezinim saznanjem. Važno je napomenuti da se danas medijima obratio i otac Maje Marinković, Taki Marinković, koji je potvrdio kćerkino priznanje osjećaja prema Urošu Rajačiću. Osvrnuo se i na tvrdnje da je Anela Ahmić vradžbinama vezala za sebe Marka Janjuševića Janjuša.

Prema Takijevim riječima, za Maju se čini da nema odgovarajućeg partnera. Iako možda ima obožavatelje izvan showa, Taki ne smije razgovarati na tu temu. Taki vjeruje da će Maja ove sezone ostati sama. Hvali je da je najbolja natjecateljica, uvijek pribrana, lijepa i nasmijana. Taki smatra kako Urošu Rajačiću nedostaje energije koja bi bila Majin idealan spoj. Šali se da bi ga lako svladala. Taki zatim skreće razgovor na Marka Janjuševića Janjuša i Anelu Ahmić, ističući njihovo pomirenje i snažnu ljubav. Spominje i Majine pozive Aneli u vezi s navodnim vradžbinama. Taki otkriva da Janjuš tu informaciju iznosi svima, tvrdeći da voli samo Maju i da je njemu i Aneli suđeno da budu zajedno. Taki sarkastično napominje kako njihov ponovni susret nije nimalo iznenađujući jer su se pokazali kao savršen spoj.

Maja, pobožna djevojka koja često posjećuje crkve i izbjegava takve stvari, izložena je glasinama o Aneli i njezinom bavljenju magijom. Prema svemu što je čula, Maja vjeruje da je Anela sposobna za sve. Prema Majinom mišljenju, Janjuš je prezrena osoba koja je loše govorila o Aneli, a sada su se pomirili. U Majinim najizazovnijim trenucima, posebice u trudnoći, Janjuš je odbijao odgovarati na njezine pozive. Majin otac je u intervjuu za Pink.rs izrazio prezir prema Janjušu, rekavši da bi radije provodio vrijeme sa unukom u Knezu umjesto sa Janjušom. Osvrnuo se i na kraj Majinog prijateljstva sa Slađanom Lazić, otkrivši da je Slađa bila uz Maju isključivo iz osobnih interesa. Majinog oca ne zanimaju Majini prijatelji i nije ga briga je li Slađa gajila romantične osjećaje prema njemu. Smatra da je Slađa izdala Maju i nije postupila pošteno te se u konačnici svrstala uz protivničku skupinu.

Preporučeno