Često poznate ličnosti objavljuju svoje slike iz ranog detinjstva ali i adolescencije, pa ih onda retko kada možemo da prepoznamo. Ono što oni danas rade i kako izgledaju danas, ne može se uopšte povezati sa tim osobama koje se nalaze na tim slikama. Mi smo pronašli jednu sliku našeg domaćeg najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni.

U pitanju je Miloš Biković za kojim lude mnoge cure, a on je objavio sliku iz detinjstva, a na prvi pogled ne bismo uopšte rekli da se radi o njemu. Na slici iz detinjstva imao je plavu kosu, a danas ga viđamo uvek se smeđom kosom, osim ako zbog neke uloge ne mora da je menja. Jenodm je zbog neke uloge morao da bude tamniji, ali još ga nismo videli sa svetlom kosom.

Ono što je svima poznato jeste da on snima serije i filmove kako u Srbiji tako i u Rusiji, te da je uvek u obavezama i da se ne eksponira previše u javnosti. Trenutno obilazi celi Balkan sa ekipom Južni vetar, čiji je redatlj Miloš Avramović. S obzriom da je izašao dugoočekivani novi deo, cela ekipa ide po prostorima bivše Jugoslavije na premijeru ovog poznatog filma i jednog od najgledanijih.

Retko kada je MILOŠ Biković u javnosti pričao o svojim devojkama i emotivnim odnosima, ali su mediji uspeli da primete s kim je Biković sada i domah su otkrili to javnosti. Tako je na premijeri istog filma, mediji su ga videli sa Ivanom Malić, a kako su i preneli to je njegova izarabinca. Koje je vaše mišljenej o tome?

Preporučeno