Mi se u nastavku današnjeg članka, malo foksuiramo na neverovatne stvari koje se dešavaju jednom u 100 godina. Koliko puta ste do sada pročitali neku takvu vest an društvenim mrežama, ili internet portalima? Jednostavno, nikad ne reci nikad, a mi danas tako govorimo o procesu začeća, sa kojim jako veliki procenat mladih parova dans ima i više nego veliki problem.

Verujemo kako ste do sada jako puno puta čuli i same priče, kako su neki parovi dizali i kredite ne bi li žena ostala u drugom stanju, a na kraju kada su u kreditu do guše, onda definitivno nema niti trudnoće. neke žene sa druge strane, nemaju problema da ostanu u drugom stanju i po par puta, dok se neke koje imaju sve uslove za život, definitivno ne mogu niti jednom da zatrudne. Mišel Grejson je straija gospođa od 63 godine života, koja kada je otišla kod doktora na sasvim slučajan pregled, shvatila je da je u 26 nedelji trudnoće.

Mišel je tada shvatila da nema šanse da se porodi normalnim putem, te je morala da odmah zakaže i carski rez. I napokon je došao i taj dan, 28 decembar 2018 godine, mali Grejson je stigao na svet, ali pošto je bio u 34 nedelji rođen, jednostavno je morao u inkubator, gde je proveo punih mesec dana svoga života. Akušer Mišel Hol, dr Tomas Beket, dao je i svoje mišljenje na ovu temu, te je rekao da je njen slučaj u stvari 1 na milion. Koliko je do tog trenutka radio taj posao, punih 48 godina, nikada mu se ovo nije desilo u životu.

Preporučeno