U današnje vrijeme , na internetu možmo pročitati razne zanimljive stvari. Proroka ima u izobilju, ali nisu svi dobro poznati. Marija, časna sestra porijeklom iz Rusije, misteriozna je figura. Dostupne informacije o njoj su oskudne i često nepouzdane, što njenu životnu priču čini zagonetkom. Ipak, činjenica je da je Marija živjela u manastiru Lahovo, posvetivši cijelo svoje postojanje bogosluženju. Njena rezidencija se nalazila u srcu planina, a prvi pisani zapis o njoj datira iz 16. veka. Meri je bila poznata po svom izuzetnom talentu za predviđanje budućih događaja.

 

 

Tokom svog života, prorekla je mnoga izuzetna proročanstva. Ono što ju je izdvajalo je to što su sva njena predviđanja imala jednu zajedničku stvar – ispostavilo se da su sva tačna. Jedno od njenih najznačajnijih proročanstava bilo je o zamršenim izazovima koji će zadesiti svijet u 20. stoljeću. Prema njenim riječima, ovo doba bi bilo najkatastrofalnije za čovječanstvo. U vremenima svađe, ljudi imaju tendenciju da zanemare značaj ljubavi i druženja. Trenutna kriza je ispitivanje snage crkve i najvećih pogrešnih proračuna čovječanstva. 20. vek će se uvek pamtiti kao vreme ogromnog globalnog sukoba. Proročanske prognoze časne sestre o ishodu Drugog svjetskog rata i razaranju značajnih evropskih gradova bile su izuzetno precizne, što je dovelo do zaključka da su njena predviđanja bila potpuno tačna. Nažalost, proročanstvo časne sestre najavljuje još teži sukob od bilo kojeg prije. Predstojeći rat će potrošiti svjetske resurse, što će rezultirati široko rasprostranjenom glađu.

 

 

 

Osim toga, karakterizirat će ga zlokobni crni oblaci koji će progutati planetu, ne ostavljajući živa bića za sobom. Još uvijek je neizvjesno da li je čovječanstvo uspješno izbjeglo katastrofalni pad ili najgore tek treba da se dogodi. Jedina utjeha koju imamo je vjerovatnoća da su uznemirujuća proročanstva sestre Marije bila netačna i da sudbina koju je zamislila nije bila unaprijed određena.

 

 

Preporučeno