Ljubitelji mode na US Openu bili su i više nego oduševljeni izborom garderobe Dijane Đoković.Naime najbolji teniser svijeta  Novak Đoković je sinoć zaradio svoju 24. Grend slem pobedu i bio je u društvu nekoliko istaknutih ličnosti, uključujući i rođake. Jelena Đoković nosila je nekonvencionalnu odeću, ali je Noletova majka Dijana Đoković bila ta koja je zaista ukrala reflektore.

 

 

Žene u porodici Đoković poznate su po svom skromnom i skromnom stilu, ali je Dijanin izgled bio veoma cijenjen zbog pedantne pažnje posvećene detaljima. Uparila je jednostavnu bijelu haljinu s tamnom svilenom mašnom oko dekoltea, dajući suptilan naglasak na britansku modu koja joj je savršeno pristajala. Sting i njegova supruga Trudi Styler, zajedno sa poznatom pevačicom koja je nastupila u Beogradu, bili su među prepoznatljivim licima prisutnih. Glumac Matthew McConaughey, dobitnik Oskara, bio je jedan od prvih koji je čestitao pobjedničkom teniseru. U publici je bilo prisutno i nekoliko poznatih ličnosti, uključujući Kylie Jenner, koja je došla sa svojim novim partnerom, glumcem Timothée Chalametom, kao i Charlize Theron, Nicole Kidman sa svojim partnerom Kitom Urbanom, Leonardo DiCaprio, model Emily Ratajkowski i TV lice Martha Stewart .

 

 

Važno je napomenuti da Marko Đoković, brat legendarnog tenisera Novaka Đokovića, nije previše aktivan na društvenim mrežama. Međutim, nedavno je objavio svoje prve fotografije na Instagramu nakon 20 mjeseci. Marko Đoković je sa svojom majkom Dijanom Đoković i partnericom Letisijom Tesari otišao na odmor u pratnji svog voljenog psa. Marko je podijelio četiri fotografije na kojima je dokumentiran njihov odmor, a na jednoj je bez majice sa svojim psom. Na drugoj fotografiji on hoda, a na preostale dvije slike njegove majke i selfi sa Leticijom. Marko je za naslov svoje objave odabrao riječ “ljubav”, što je pobralo mnogo pozitivnih komentara komentatora.

 

 

Mnogi su izrazili dobre želje da Marko, Dijana i Letisija uživaju u prijatnom odmoru. Leticija, koja je sa Markom u vezi sedam godina, talentovana je modna kreatorka i njih dvoje žive zajedno. Zanimljivo je da je Novak trijumf nad Karlosom Alkarazom u finalu Mastersa u Sinsinatiju posvetio upravo Marku, pošto je “Duško” 20. avgusta proslavio rođendan.

Preporučeno