Mi se u nastavku današnjeg članka vraćamo u 80 godine prošloga veka, i govorimo o lepoticama koje su tada vladale na muzičkoj sceni. Pored Madone, koja je bila svetski poznata pevačica, njena najveća rivalka u to doba, bila je popularnaa Kim Vajld. Žena koja je redala hit za hitom, ali se nekako izgubila sa muzičke scene, a danas živi mirnim načinom života, i muzika je baš i previše ne interesuje. 1981 godine je izdala svoj debi album, Kids in amerika, koji je napravio haos tada na muzičkoj estardi. Svo do kraja 1990 godine, dobila je preko 10 internaccionalnih nagrada, što zbog glasaa i pesama, to zbog izgleda, i to u Engleskoj, Švedskoj, Fraancuskoj i Holandiji.

Međutim, na vrhuncu svoje karijere je doobila verovali ili ne, nervni slom;”Bila sam u bašti sa prijateljem dan pošto je umro Majkl Džekosn i videli smo dva jaka svetla na nebu. Bila su oko 20 puta veća od aviona. Lebdela su, a onda krenula u cik-cak jako brzo desetak minuta. Bilo je to u lokalnim novinama i mi nismo bili jedini ljudi koji su to videli. To mi je promenilo život. Osetila sam se povezano sa univerzumom i zaista me je inspirisalo, unelo nadu. Mislim da je to isto kao kada neko kaže da je video Boga” – ispričala je jednom prilikom.

2018 godine je izdala i svoj 14 album po redu koji se zovwe “Hir kams d elijen”, a udata je i danas ima dvoje odrasle dece.

Preporučeno