2 jula je objavljen članak u kome se aludira da više ništa neće biti isto, i da je Suzana, njegova supruga uplakana zbog sudbine koju je doživeo Saša Popović. Na osnovu samog članka i njegovog naslova, čitatelji su pomislili da se nešto loše desilo šefu Grand Produkcije, što uopšte nije istina. 

Naslov članka je izvorno glasio:”Više ništa neće biti isto: Poznata sudbina Saše Popovića, Suzana uplakana! (FOTO)”. Ovaj članak nakon što ga je Raskrinkavanje.ba izanaliziralo, dobilo je ocenu kao lažan i kao klikbejt, što u stvari i jeste. Jer, u samom nastavku teksta, spominje se Saša Popović koji ima jako puno uspeha u poslu kojeg radi, a jedina poveznica sa naslovom je ta, da će u budućnosti neke dužnosti koje je radio u ovoj emisiji, prepustiti nekim drugim ljudima da rade za njega. 

Nigde u nastavku članka nije spomenuta njegova supruga Suzana, niti razlog zbog čega je ona “uplakana”. Sam članak, se zato slobodno tumači kao klikbejt i lažna vest. Izvinjenje sa naše strane što smo naveli čitatelje da se možda uzbude i ražaloste u vezi Saše Popovića. 

Preporučeno