Mnogo je parova na današnjoj estradi, ali i javnom životu koji glume za javnost da su srećni i zadovoljni, međutim iza 4 zidaa situacija je puno lošija od realne. Neki čak imaju i zajedničke profile, ne bi li samo pokazali koliko veruju jedno drugom, aa oni koji ih malo više i bolje poznaju znaju da oni faktički i ne razgovaraju jedno sa drugim.

Problem neverstva, kao i bračnih avantura i sličnih stvari, u poslednjih par godina je i više nego porastao. jednostavno, danas pomoću društvenih mreža sve je se lakše dogovoriti nego u 80 godinama prošloga veka. Tada ste jako puno rizikovali, a danas samo otvorite inkognito teb, ili napravite lažni profil, i pola posla je već i obavljneo.

Aleksandar Srećković Kubura je poznati srpski glumac, za kojeg se zna da je veliki šarmer, i da nije baš puno veran svojoj supruzi, Mariji. Međutim, ona je odlučila da je napad najbolja odbrana, pa mu je sve vratila sa istom merom.

“Imam 49 godina i osećam potrebu za mirnijim životom, životom koji nije lišen teškog rada već stresa,” rekao je Kubura za domaće medije. Kada je video da brak više jednostaavno ne ide, njih dvoje su se razveli još u martu ove godine, a kako je izjavio za srpske medije, tako je najbolje po oboje. Razvod je bio sporazuman, podelili su zajedničku imovinu, a on je sebi kupio manju kućicu izvan beograda, gde uživa u prirodi i košenju trave. Njih dvoje inače imaju dvoje dece, Aleksu i Vanju, koji su pripali majci, ali se on sa njima viđa svakim vikendom.

Preporučeno