Svaki dan imamo priliku da vidimo drame i skandale koji se odvijaju na domaćoj estradi, malo koja je kontroverzna kao ona koja se vezuje za Miroslava Ilića i njegovo vanbrano dete. Svi znamo da ljudi često varaju svoje partnere, pa je normalno da se to dešava i na estradi i tako i kod Miroslava.

Njegova je ljubavnica je Mirjana sa kojom nekad davno bio u veoma intezivnoj vezi i varao je svoju suprugu Gordanu sa kojom je već imao decu. Miroslav i Mirjana su se izgleda mnogo voleli, a ona je u jendom intervju nedavno odlučila da otkrije neke detalje koji su jako srceparajući.

Njihov je sin Devin koji je rođen iz te cele afere, ali Miroslav izbegava da ga prizna i da odradi test očinstva. To je naišlo na mnoge kritike i na estradi i među normlanim ljidima. Mirjana tvrdi da to nije uvek bilo tako i da je Miroslav jedva čekao Devinovo rođenje. Miroslav mu je hteo dati ime Kristijan i sinmu je trebao da se preziva Ilić, ali danas se zove Devin Antonović. Čak je otkrila kako se Miroslav planirao da razvede i da je već bio zaprosio skupocenim prstenom i odredio sebi kuma za venčanje i isplanirao novi život.

MEđutim, iako je to sve izgledalo i zvučalo idealno, on se povukao iz svega toga i zadnji put se sreo sa Devinom kad je on imao samo 18 meseci i podario mu je ogrliocu sa malim krstom koju Devin i danas dan nosi. Mirjana i Devin se ganjaju po sudu redovnu s Miroslavom oko njegovo nepriznatog očinstva.

Preporučeno